28.7.11

godt men vådt













var til grøn koncert i sidste uge. kæft en masse vand vi fik, det var helt åndsvagt, men godt var det nu alligevel. og endte med at vende hjem med kasper eistrups plekter i hånden. så var jeg lykkelig resten af dagen. Jeg var fuldt iført american apparel, tasken er fra forever21 og jakken er anitas.

27.7.11

keep shining





sko:JC shorts+tricot:AA halskæde:gina tricot

hold kæft hvor har det været lækkert vejr idag! det trænger man altså også til ovenpå de her grå og triske dage med tragedier og sorger verdenen over. så starter vi ligesom på en frisk igen. jeg gad godt ha ligget i haven hele dagen og ha nydt solen, men sådan går det ikke når man arbejder og tonser rundt i hele odense, på sin cykel, svedig og gør rent hos gamle mennesker. men fik da lige et par timer sidst på eftermiddagen. håber i har nydt vejret.

25.7.11

it's a girl thing


jeg ved at mange drenge ikke er så vilde med når piger har neglelak på, de synes det ser grimt ud, men piger ELSKER det altså. jeg ved ikke engang hvor mange neglelakker jeg har, men de fylder ihvertfald en hel del. det her er bare nogle af dem. neglelak kan altså bare lige give det ekstra til et outfit, og så er der altså også noget afslappende ved at sidde og putte neglelak på. måske er det bare mig?

24.7.11

frøken aaskov


ja, det var jo egentlig sådan at mathilde og jeg startede den her lille søde blog sammen. både så vi kunne dele lidt ting med hinanden menst jeg var over atlanten og så vi kunne dele lidt stuff med læserne. meeeeeen. det er ikke meget man ser til hende. tror lidt jeg er ved at ha overtaget. haha men hun ser nu sød ud!

norge


har brugt mange timer i dag på at sidde og se norsk fjernsyn. og mange timer på at sidde og tænke over hvad verdenen egentlig skal ende med, når een mand kan slå næsten 100 mennesker ihjel. ene mand. hvor ender vi henne når folk starter med at tænke sådan. hvornår rammer det dig? kan ikke lade være med at tænke på de familie der har mistet deres børn og de mennesker der har mistet deres venner og bekendte. måske endda mange af dem? må indrømme mine tårer trillede ved klippene fra kirken idag. det rørte ihvertfald mig meget.

23.7.11

fransk guld.

er efterhånden ved at være en smule fingerfærdig når det angår neglelak. har her forsøgt mig med lidt fransk manicure. brugte essie til alt her.

22.7.11

chokolade


jeg har altså en væmmelig hang til chokolade. det er altså noget som næsten altid kan få mig i godt humør. sidste uge kværnede mig og en veninde næsten en hel kasse anton berg. sig goddag til bildækket.

14.7.11

Mary Pierce







på disse billeder ser du mary pierce. en af mine veninder fra min skole i chicago. det går lige så stille fremad for hende i modelverdenen. flere og flere jobs og går nu endda nogle runways i NY. jeg er ihvertfald fan. elsker hendes ansigt er så fint, skarpt og blødt på samme tid. ønsker hende alt held og lykke. det kunne være lidt nice at se hende i elle engang!

12.7.11

flyttekasser


har sat dagen af til kun at pakke ud og få tømt alle flyttekasserne, men jeg synes ikke rigtig det går så godt. for det første vågnede jeg først klokken halv to(der må være noget jetlag tilbage der, det klart). og nu er der bare så mange overspringshandlinger, der slår ind. synes det er meget arbejde. men nu har jeg ihvertfald fået kasserne båret herop, det er da en start.

11.7.11

cv?


sidder lige nu og skriver mit cv? aner ikke hvordan sådan et skal se ud. har altid bare arbejdet for min far, så det har ikke rigtig været nødvendigt. men har fundet nogle gode eksempler jeg kan gå ud fra og så handler det vel bare om at sælge sig selv lidt ikk? - og er det her i øvrigt ikke et lækkert billede af maddie kulicka?

10.7.11

tilbage i odense


sidder lige nu på mit nye værelse i odense. det er normalt mine forældres værelse, men nu er jeg altså flyttet ind. det er vildt lækkert og stort. og så har det et gigantisk skab, hvilket er virkelig nyttigt. men ja, det er vel både dejligt og trist at være her igen synes jeg. jeg savner allerede alle mine venner i chicago helt vildt, og ikke mindst savner jeg selve byen, men på den anden side er det også dejligt at være hjemme i trygge rammer og se vennerne igen. og så nyder jeg altså også lidt den danske sommer. stille og roligt.

8.7.11

dk


sidder nu i toget på vej hjem til odense. synes det har været en lang tur. er godt smadret! - det slog mig pludselig på vej hjem i flyet, hvor meget jeg egentlig kommer til at savne chicago og de mennesker jeg har mødt der. sad helt og fældede en lille tårer. men nu glæder jeg mig altså til at komme hjem og få hilst på alle mine venner derhjemme. dem har jeg satme også savnet!

6.7.11

dagen før dagen

shorts:F21 tee:AA glasses:ALDO
så er det imorgen at turen går til danmark! får besøg af nogle venner i aften til lidt chill, og ellers går dagen bare ud på at få det sidste klart til i morgen.

5.7.11

outro uge


undskylder mangel på indlæg. har så travlt med at få pakket og set alle vennerne en sidste gang, inden turen går hjem til DK. det bliver alligevel lidt sørgeligt at sige farvel!

1.7.11

wisconsin


sidder lige nu på et hotel i wisconsin med min familie. har lige været til wedding rehearsel og i morgen er så selve brylluppet. det er et par vi mødte til en tina dickow koncert i chicago. han er dansker og hun er amerikaner. det skal nok blive en god sjov blanding af mennesker imorgen. dejligt nok at tale en masse dansk, der var endda nogle mennesker fra odense. jeg tror lidt daddy's teori om at man altid i danmark kender nogle af de samme mennesker mindst fem kæder ude er rigtig. sidder man og snakker med en fremmed dansker i lang nok tid, kan man altid finde nogle mennesker som begge er bekendte med. verden er lille.