28.6.11

flying high


har ikke rigtig lavet noget idag, andet end at pakke flere ting ned. det er løgn. jeg var også lige i american apperal og få handlet lidt inden jeg flytter hjem. viser det lige senere på ugen. så har jeg chillet i haven med min broder. en fælles ven fik os helt rundt på gulvet.

22.6.11

2xNEW


har købt to nye neglelakker. har faktisk købt en del for flytter jo snart hjem, og de er alle sammen dyrere i danmark, ved ikke engang om man kan få dem alle sammen der, men her er ihvertfald to af dem jeg har købt. den lyse blå er fra essie og hedder 'sweet talker', synes den er ret fin, og ikke alt for iøjenfaldende. så har jeg puttet den sorte overcoat fra sally hansen over. det er de før nævnte neglelakker som krakkelerer når de kommer på. de hedder crackle overcoat og den her sorte hedder 'ink splatter'.

21.6.11

20.6.11

yellow


igen brugt min guld neglelak, der flækker, men den her gang har jeg brugt den uden på en gul neglelak fra GOSH. Tror nog den der flækkende guldneglelak er fra sally hansen eller sådan noget, men er ikke sikker. skal nok finde ud af det når jeg kommer til danmark. lige nu ligger den nemlig i en af alle de kasser jeg har sendt hjem.

18.6.11

look into the sky

idag tager jeg til florida med mit volleyhold. det er sæsonens sidste turnering. et kæmpe stævne over 5 dage. det skal nok blive skægt selvom vi skal være i en hal hele dagen. men nå ja. florida er vel florida !!

17.6.11

lets go to the beach

 var på stranden forleden, og hvor er det lækkert at mærke sommeren igen! - og så er det altså virkelig en dejlig strand vi har her! Det tager nok lige 10 min. at gå derned og der nok 50 beach volley baner, plads til en milliard mennesker og en fin restaurant formet som et skib også. det er skønt.

16.6.11

prom negle


havde lidt travl the day of prom, og det var meningen at jeg skulle have ordnet mine negle hos sådan en som kan finde ud af det, men så løb tiden altså fra mig, og jeg købte den her fine guld neglelak som sådan knækker på en måde når den kommer på. Så jeg puttede en mørk rød under og den guld udenpå, og dette er resultatet.

15.6.11

graduation party outfit.

sko:jeffrey cambell kjole/skjorte:h&m knit:tiger of sweeden halskæde: F21

14.6.11

packing down



igår fik jeg pakket det meste af mine ting ned, så det kan blive sendt hjem til danmark. det er lidt en underlig følelse. selvom jeg i starten ikke var meget for at flytte til chicago, så har det nu alligevel være en god oplevelse, og jeg kommer til at savne alle de dejlige mennsker jeg har mødt. tror godt nok også jeg kommer til at savne storbyen en del. 10 minutter fra storby og strand på samme tid. det finder du ikke mange steder. - nu skal jeg så leve på kun en kuffertfuld tøj og sko de næste 3 uger. udfordring?

the dress


tror aldrig rigtig jeg fik vist min prom kjole. ved heller ikke helt om jeg vil. det skal dog bruges igen nogle gange. her er en del af den ihvertfald. måske viser jeg resten senere.

13.6.11

cap and gown.



i for lige et dagens for både min bror og jeg. var nemlig til min brors graduation idag, det var meget fornemt og de var alle klædt i lilla cap and gown.
jeg var idag iført jc sko, second female bukser, aa shirt og clutch.

3.6.11

prom





så er der prom. er lige på vej ud af døren igen. har fået lagt make-up og sat hår. synes godt nok det er meget, men sådan er det vel. så mangler jeg kun lige at komme i kjolen og så skal vi ud og køre limo!

2.6.11

i brug


så kom mine fine sandaler fra h&m endelig i brug. troede det var vejr til det i morges da jeg tog dem på, men mine fødder er driv våde nu! det er nok rigtigt hvad de siger; "chicago er det eneste sted, hvor du kan have alle fire årstider på én dag!"

1.6.11

Stella Artois


jeg ved ikke om den også kører hjemme i DK, men det her er altså min ynglings reklame! Stella Artois har i øvrigt lavet en hel del gode reklamer gennem årene, jeg synes næsten de er værd at sidde og kigge igennem på youtube. Lidt mere interersante end andre øl reklamer.