18.2.11

Day 8

– A song to match your mood.

Dúné - Please Bring Me Back

17.2.11

Day 7

– Your dream wedding.

det er vel sådan noget man forventer at piger allerede går og planlægger, men det ved jeg sku egentlig ikke. Der skal bare være de mennesker omkring mig som jeg elsker.

Lykke Li - Dance Dance Dance

boobs





Magdalena + Eniko by Terry Richardson for Purple Magazine

16.2.11

beauty

jeg er ret vildt med det her outfit. elsker især see trough kjolen, som egentlig bare er trukket uden på outfittet. tror jeg skal have fat i sådan en. smukt er det ihvertfald.
 billede: fashiontoast

Day 6

 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
jeg kunne så godt tænke mig at have en abe. ikke en kæmpe gorilla, og heller ikke en lille skrigeabe. men en nice abe på størrelse med et barn. jeg tror de er nogle af de bedste venner man kunne tænke sig.

15.2.11

go lady gaga







Lady Gaga by Mario Testino

new in + dagens

sko:random
ringe:mood+random
halskæde, shorts, skjorte:F21
kappe:DNY

har måske shoppet lidt for meget her på det sidste. hele outfittet er nyt. pånær kappen som jeg har lånt af maja fra TheBrownLine

Day 5

 – A photo of yourself two years ago.
oh yes. efterskoletiden.

14.2.11

Day 4

 – Your favorite photograph of your best friend.
 jeg ved ikke rigtig med det der med bedste venner vel, men lige nu har jeg besøg af kupé 54, som er de piger jeg boede med på efterskolen i sin tid. og de er ihvertfald bare dejlige !

love

foto by Emilie Frank

13.2.11

go gaga

sådan ankom lady gaga på den røde løber til aftenens grammy awards. det er jo vanvittigt hvad den kvinde finder på! - senere i showet udklæggede hendes æg så, og hun kom ud med horn i panden og skarpe skuldre til sangen 'born this way'. mere originalt bliver det vidst ikke?
 - emilie

skype

jeg elsker min kæreste, og jeg synes et langdistance forhold er hårdt, men heldigvis findes der jo skype, hvilket kan lette en lille smule på sorgerne engang imellem.
 - emilie

12.2.11

Day 3

 – Your idea of the perfect first date.
 lige nu har jeg besøg af mine dejlige roomies fra efterskolen. de bliver lige nødt til at hjælpe mig lidt ud af den her, for det ved jeg godt nok ikke lige, hvad jeg skal svare på.


den perfekte første date er ihvertfald ikke en biograftur. det er simpelthen for kliché agtigt. en første date skal være afslappet, men nervepirrende. gerne noget lidt spontant måske? egentlig er en date over en kop kaffe, hvor man bare kan sidde og snakke og finde ud af ting omkring hinanden vel også meget fin.

loveable outfit

kilde:fashionsquad

dml/læder

jeg købte den her fine notesbog forleden. synes den er vildt lækker, og med læder cover. jeg kan godt lide at skrive alle mulige små sjove ting ned, eller ting jeg skal huske, og så kan man jo lige så godt gøre det med stil. dml fik jeg af min kæreste og hans familie i fødselsdagsgave. indeholder både livekoncert og dokumentar. er ret glad for den!
 - emilie

11.2.11

dims

forleden da jeg var i byen og min søde lillebror gav mig DENNE JAKKE, der købte jeg selv de her to fine dimser. man kan jo bruge dem både til at hænge på tasker, jakker og alverden. jojo, god invistering.

10.2.11

påhotel

i weekenden var jeg med min bror til stævne, og vi boede på et fint country hotel, hvilket var en fin mulighed til at få brugt min flotte vintage kuffert.
sko:naturalizer
bukser:h&m
knit+tee:vila
tørklæde+kuffert:vintage
halskæde:pilgrim

Day 2

 – A photo of something you ate today.
det er min morgenmad hver eneste morgen. og jeg synes de er meget lækre.

9.2.11

camelcoat


forleden var jeg nede i byen med min lillebror, og han var så sød at give mig den her camel coat fra forever21, som var på tilbud. tak søde bror. - ps. det havde intet med afpresning at gøre.
 - emilie

Day 1

 – A photo of yourself and a description of how your day was.

jeg har haft en dejlig dag idag! været i skole. grinet during lunch, og nu sidder jeg og kigger lidt blogs og venter på posten kommer med mine jeffrey cambells. det vil gøre min dag meget bedre tak.
 - emilie

8.2.11

AFV

lige nu sidder jeg og ser americas funniest homevideos! det er dejligt underholdene.

needed

endnu et look. er lidt vild med de lidt blondeagtige løse shorts. jeg fandt nogle inde i h&m her forleden, men købte dem dog ikke. men det kunne sagtens ske at jeg lige skulle derned forbi igen. og så vil jeg selvfølgelig heller ikke have noget imod at eje de smukke acne boots.
 - kilde: fashiongirl

30 days of fun

fik denne her flotte idé fra 'and the black' og tænkte straks at den må jeg da klart lave her på bloggen, så det her er hvad i kan se de næste 30 dage:

Day 1 – A photo of yourself and a description of how your day was.
Day 2 – A photo of something you ate today.
Day 3 – Your idea of the perfect first date.
Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
Day 5 – A photo of yourself two years ago.
Day 6 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 7 – Your dream wedding.
Day 8 – A song to match your mood.
Day 9 – A photo of the item you last purchased.
Day 10 – A photo of our favorite place to eat.
Day 11 – What’s in your makeup bag?
Day 12 – A photograph of the town you live in.
Day 13 – Your favorite musician and why?
Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 15 – Something you don’t leave the house without.
Day 16 – Your celebrity crush.
Day 17 – A photo of you and your family.
Day 18 – Something you crave a lot.
Day 19 – Another picture of yourself.
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of something that makes you happy.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 – 15 facts about you.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – What’s in your purse?
Day 26 – A photo of somewhere you’ve been to.
Day 27 – A picture of you last year and now and how have you changed since then?
Day 28 – Your favorite movie.
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of youself today + three good things that have happened in the past 30 days
 
 - emilie

maxiskirt

jeg var i F21 i løbet af snedagene, og fik fat i en fin jakke, som jeg viser senere. om aftenen var jeg også til en lille koncert med en helt bestemt person, som jeg også lige fortæller mere om i et andet indlæg. jeg var iført:
sko+ringe:f21
maxiskirt:h&m
skjorte:2nd hand
jakke:american appearel
tørklæde:vintage
halskæde:pilgrim

7.2.11

circle scarf

jeg skal have fat i et cirkel tørklæde fra american apperal som dette. det har simpelthen så mange funktioner. ganske smart hva?

schubas, chicago

i torsdags var jeg så heldig at få sniget mig ind på schubas, ved hjælp af en rigtig flink langhåret dørmand. på schubas spillede tina dickow, eller tina dico, som hun kalder sig her. det var en sindsyg fed og intim koncert med omkring 50 mennesker nok, som man aldrig ville kunne opleve i danmark. tina d havde også taget en alt for nice islændinge med ! Helgi Johnson hedder han. gg jeg blev fanget af musikken med det samme, synes det var super fedt. hør min yndlings HER.
 - emilie

tenerife

jeg fik det her utrolig lækre tilbud fra takeoffer idag. jeg var straks klar til at slå til, så jeg kunne komme en tur ned i varmen til sommer, men det er selvfølgelig ikke inkl. fly billetter, og de viser sig altså at være temmelig dyre i sommeferien, så jeg måtte desværre takke nej. hvis du har penge på lommen, og kunne tænke dig en tur, så klik HER.

snow day

vi har haft snow day i to dage i den her uge, hvilket er første gang i tolv år at chicago public schools har haft fri pga sne. det er skønt med sådan en weekend mindt på ugen, og jeg fik da lidt billeder ud af det.
 - emilie

6.2.11

inthesnow

boots:hunter
pants:levis
knit:vila
jakke:american apparel
taske:f21
halstørklæde+hat:h&m
handsker:vintage

because ugly shoes are a global issue

jeg var nede i byen og kigge lidt her den anden dag da vi havde snefri. jeg skulle egentlig bare ned og finde noget pænt tøj til min bror, men så så jeg JC lita stå inde i et butiksvindue! selvfølgelig skulle de lige på. og JEG ELSKER DEM! det MÅ bare være mit næste store køb. men er begyndt at tænke meget mere over hvad jeg køber og bruger penge på, hvilket er en god ting. jeg er ved at have godt styr på min økonomi, og lige nu går jeg venter på et andet JC project som skulle komme i løbet af ugen. glæder mig helt vildt. - så det går nok et stykke til inden lita'en bliver min.
 - emilie